Eventyrlysten Helligtrekonger

De Eventyrlystne fra Thyholm medvirker ved helligtrekongers-gudstjenesten i Vester Assels. Herefter vil de medvirke i forsamlingshuset med sang musik og flotte billeder. Der er lagt op til en fornøjelig og overraskende aften.
De Eventyrlystne er fire mennesker, der har det til fælles, at de elsker at fortælle en god historie – og de har mange af dem. De er alle lærere, så de er opsatte på, at publikum er blevet lidt klogere, når de går hjem.
De fortæller den gode historie med mange virkemidler, lige fra små optrin til sange – og de er af den slags, man let kan synge med på.

Vester Assels kirke og forsamlingshus kl. 19.00
Torsdag den 5. januar

 

Minikonfirmander igen

Der kom ikke et hold med minikonfirmander i efteråret, men nu prøver vi igen. Minikonfirmand er et tilbud til de elever, der går i 3. klasse på Sydmors Skole og Børnehus.

Undervisningen foregår over et par måneder og handler om kirke og kristendom. Vi skal høre historier, være kreative og på besøg i kirken for at undersøge den nærmere.

Vi begynder hver gang i Menighedshuset i Vils med noget godt til maven. Vi henter børnene på skolen efter sidste lektion. Minikonfirmanderne begynder onsdag den 18. januar og varer fra 13.45 til kl. 15.30.

Der kommer en seddel med nærmere info, når tiden nærmer sig.

Menighedshuset i Vils
Onsdag den 18. januar 13.45

 
Fastelavnsgudstjeneste

Vi gentager succesen og indbyder til fastelavnsgudstjeneste i forbindelse med fastelavnsgudstjenesten i Fritidscentret i Vils.
Fastelavn er jo en gammel kirkelig tradition, og den knytter vi nu sammen med den folkelige fest, som vi allerede holder her i området.
Vi begynder med en børnegudstjeneste i kirken kl. 14, hvor alle børn er velkomne udklædte.
Derefter går vi i Fritidscentret, hvor katten skal slås af tønden.
Entré ca. 35 kr.

Vejerslev kirke kl. 14.00

Søndag den 26. februar

 

Børnekoret synger

Børnekoret medvirker ved gudstjenesten i Vester Assels Kirke.
Menighedsrådet byder på en forfriskning i våbenhuset efter gudstjenesten.

Vester Assels kirke kl. 10.15
Søndag den 26. marts

 

Så synger vi igen

Nu er Sangcaféen ved at være en god, fast tradition.

I samarbejde med Borgerforeningen i Vils indbyder vi igen til sangcafé i Menighedshuset i Vils. Vi synger fra flere forskellige sangbøger, men primært fra den nyeste udgave af Højskolesangbogen.

Jeg tror, vi alle lærer nyt hver eneste gang, men særligt de gode, gamle sange er ofte på programmet, når deltagerne selv byder ind med, hvad vi skal synge.
Alle skiftes til at foreslå sange.
Kom glad – det er noget så hyggeligt!

Ost og rødvin undervejs til 30 kr.

Sangcafé i Menighedshuset i Vils kl. 19.30
Torsdag den 19. januar og
Torsdag den 7. marts

 

»Matador« og kristendommen

Den folkekære tv-serie Matador er omdrejningspunkt for det foredrag, som forfatteren og valgmenighedspræsten Ronald Risvig giver i Menighedshuset i Vils den 21. februar.

Ronald Risvig skrev sidste år bogen »Matador og kristendom – 24 fortællinger om vort liv«, hvor han giver nye og spændende indfaldsvinkler på tv-serien – og ikke mindst på de kristne værdier, som de afspejler sig i hverdagen, her personificeret ved det genkendelige persongalleri fra Korsbæk. Der er alle intrigerne og magtkampene i Korsbæk, side om side med sladderen – og det er noget, vi alle kan spejle os i.

»Men under det hele ligger den varme og forløsende humor, der gør, at vi trods alt rummer og ser hinanden, som dem, vi er trods alle skel. For humoren er i sit væsen beslægtet med evangeliet,« siger Ronald Risvig, der dermed lægger op til en interessant, tankevækkende og morsom aften.

Til daglig er han valgmenighedspræst i Aulum-Vinding-Vind mellem Holstebro og Herning.

Der er gratis adgang til foredraget.

Foredrag med Ronald Risvig:
»Matador og kristendom –
24 fortællinger om vort liv«

 

Menighedshuset i Vils kl. 19.30
Tirsdag den 21. februar

 

Spaghettigudstjenester

 Vi begynder med en kort børnegudstjeneste og bagefter spiser vi spaghetti i Menighedshuset i Vejerslev.

Vi slutter kl. 18.30. Det er gratis at deltage.

Menighedshuset i Vils
Onsdag den 22. marts kl. 17.00.