Minikonfirmander

Hvis du går i 3. klasse, kan du blive minikonfirmand i sommerferien!

I samarbejde med Sydvestmors Pastorat og Frøslev Pastorat har vi lavet et spændende program for dagene, hvor vi skal synge, lytte, lære og lege!
Første dag skal vi mødes i Agerø kirke, og være ude på øen og opleve skabelsen!
Dag nummer 2 skal vi mødes i Dragstrup kirke og undersøge kalkmalerier af verdens første julemand og høre om jul, påske og pinse og se på, hvad området også fortæller os af spændende ting. Bl.a. Helligkilden!
Den 3. dag mødes vi i Karby kirke, her handler det om fællesskab og næstekærlighed, vi skal også på tur mellem vilde blomster og evt. se på strandløver og andre sjove fisk.
Vi slutter det hele af ved en gudstjeneste i en af vore kirker søndag den 8. august, hvor årets minikonfirmander får et diplom samt en lille gave.
Glæd dig, det gør vi!
Vi vil gerne, at forældre allerede nu snakker med børnene om de har lyst til at blive minikonfirmander og melder sig til, af hensyn til planlægning.

Spørgsmål kan rettes til sognepræst Tabitta Flyger tlf. 2445 2329 Tilmelding til Arne Silkjær tlf. 5115 9505 eller mail: arnesilkjaer@outlook.dk

Programmet er således:

Tabitta Flyger

Blanket til tilmelding er her!

Minikonfirmander
Den 3.-4.-5. og 8. august.

 

Vor nye præst

Så kom meddelelsen fra kirkeministeriet, og det er nu officielt, at vi får ny præst pr. 1. maj. Det er Tabitta Flyger, som samtlige menighedsrådsmedlemmer i pastoratet ønskede ansat. Vi glæder os over, at det lykkedes, og håber at alle vil tage vel imod hende.

Tabitta Flyger

Tabitta Flyger

 

En dansekoncert

med Erika Sanchez og Kai Bredholt 

I 2008 mødtes en dansk harmonikaspiller og en mexicansk flamenco danser i Madrid. Flamenco og harmonika passede ikke særligt godt sammen, men Erika og Kai, for det er det de hedder, satte sig for at få det til at smelte sammen.
Iklædt harmonika, flamencosko, og det mexikanske instrument Jarana, fortolker Erika Sanchez og Kai Bredholt danske salmer og sange i flamenco-stil, tilsat flamencodans, mexikanske sange og vestjysk festpolonaise.
KAI BREDHOLT (Danmark) er født i København. Han er uddannet bådebygger og kom til Odin Teatret i 1990. Her arbejder han som skuespiller, musiker, og instruktør af forestillinger/byttehandler i hele verden. Han modtog i 2010 Ældreprisen i Holstebro for sit arbejde med at øge ældres livsglæde gennem teater og musik. I 2016 var han med til at grundlægge Landsby Laboratoriet i Idom-Råsted, som arbejder med landsDansekoncertbyudvikling.
ERIKA SANCHEZ (Mexico) er født og opvokset i Mexico City. Hun arbejdede som kemiingeniør, indtil hun i 2008 besluttede sig for at følge sin drøm om at blive flamencodanser. Hun bor i Danmark og arbejder som danser, sanger og som arrangør af kulturelle begivenheder og teaterforestillinger.

Landsby Laboratoriet og Nordisk Teater Laboratorium

Efter høstgudstjenesten
Mandag d. 20. september kl. 19.00
i Vester Assels Kirke

 

 

Hvad skal vi gøre med kirken?

Kom med inspiration og ideer.
Øster Assels Kirke er blevet bevilget penge til at kunne påbegynde den indvendige renovering af kirken i 2020.
Menighedsrådet håber, at mange har lyst til at bidrage med inspiration og ideer til, hvad der skal bevares, hvad der skal udskiftes, og hvad der skal forandres.
Jo mere inspiration og jo  flere ideer vi får, jo bedre rammer kan vi skabe for muligheder i kirkerummet.
Så kom endelig med dine ideer og forslag – gerne med konkrete eksempler – til menighedsrådet.
Mere herom i de kommende kirkeblade.

Birgitte Landgrebe